EEN RUIM VAKANTIEHUIS IN ZEELAND, HET VLEUGELHOF

Deze prachtige Zuid-Bevelandse vakantieboerderij biedt royaal ruimte aan gezinnen of families tot 14 personen.

Over het Vleugelhof

Algemene informatie over vakantiehuis het Vleugelhof
Vakantieboerderij Het Vleugelhof is een groepsaccommodatie geschikt voor 12 personen. Dit monumentale huis uit 1714 (zelfs nog voorzien van een originele bedstede ) straalt een oude, gezellige sfeer uit terwijl het ook compleet is ingericht met alle gemakken van deze tijd zoals satelliet TV en gratis WiFi. De woning is vrij gelegen met een tuin van zo'n 1.500 m².

Onze woning is in 2007 geheel in stijl gerenoveerd. Toen is er o.a. een nieuwe landelijke keuken geplaatst met een 6-pits gastoestel, oven, vaatwasser, magnetron, zeer ruime koelkast met ruim diepvriesvak, etc. De authentieke sfeer en stijl is echter geheel bewaard gebleven en in veel elementen zelfs weer teruggehaald.

Vakantieboerderij Het Vleugelhof is een oude woning waarin vroeger nog een graanzolder zat. Deze hebben we omgebouwd tot een bovenverdieping met 5 ruime slaapkamers, een badkamer (met een douche en dubbele wastafel) en een apart toilet. Dit alles te bereiken via een nieuwe trap die ook uitermate geschikt is voor ouderen. Onze bedden bestaan voor het merendeel uit boxsprings. Ook de overige bedden zijn van zeer goede kwaliteit. In de opkamer (te bereiken vanuit de zitkamer ) staat een tweepersoonsbed met wederom boxsprings. Tevens bevindt zich beneden een tweede badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Op onze boerderij (akkerbouwbedrijf) is ook een huisweide waarin hobbydieren lopen. De geitjes zullen u warm begroeten wanneer u uw groente-afval aan hun geeft. Tevens hebben wij ook kippen en konijntjes in deze wei. Kinderen kunnen zich ook lekker uitleven op het grote grasveld achter het huis. Hierin staat een grote lindeboom van zo'n 150 jaar oud waar een schommel en klimtouwen in gehangen zijn.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Klik hier voor de huurtarieven

boeknu1

Vakantieboerderij het Vleugelhof

John en Jozien de Winter
Vleugelhofweg 2a
4453 VD 's-Heerenhoek
Nederland (Zeeland)

t +31 (0)113 352106
i www.vleugelhof.nl
e info@vleugelhof.nl

Onze beoordeling op Zoover

Op zoek naar nog meer informatie?

Wij hebben op onze website de leukste uitjes en bezienswaardigheden verzameld op korte afstand van ons vakantiehuis.

Nog meer inspiratie in Zeeland opdoen? Kijk op:

dag attracties zeeland2

 

Foto's gemaakt door onze gasten

lpb weblogo mobiel