EEN RUIM VAKANTIEHUIS IN ZEELAND, HET VLEUGELHOF

Deze prachtige Zuid-Bevelandse vakantieboerderij biedt royaal ruimte aan gezinnen of families tot 14 personen.

woensdag, 16 mei 2018 08:23

Buitenfoto's van ons vakantiehuis in Zeeland

Vorige week zijn er prachtige nieuwe buitenfoto’s gemaakt van onze vakantiewoning. Een paar maanden geleden hebben we het vakantiehuis aan de binnenkant helemaal opgeknapt. Daar hebben we mooie foto's van geplaatst en natuurlijk kon de buitenkant niet achterblijven.
De vakantiewoning is nu nog beter geschikt voor het verblijf van groepen. Of u met 10, 12 of 14 personen vakantie wilt vieren, geen enkel probleem voor ons vakantiehuis.
Wat hadden we prachtig weer! En dan al dat mooie fluitenkruid wat op dit moment zo mooi in bloei staat, het was zo mooi! De prachtige hortensia’s rondom het huis stonden nog niet in bloei maar binnenkort is dat zover en dan zullen we ook daar foto's van maken en deze plaatsen.

Natuurlijk moest de tuin met het enorme grasveld ook goed op de foto worden gezet. De schommels, klimtouwen, glijbaan en tafeltennistafel die in de tuin staan komen ook prima tot hun recht. Er is nog veel meer speelgoed voor buiten en meer tuinstoelen wat we erbij hadden kunnen zetten maar het moest natuurlijk ook niet te rommelig worden.

De dieren op de boerderij werkten ook goed mee. Zo zijn de geitjes Brownie en Blondie erg fotogeniek. Daar hopen we deze zomer ook nog een foto van te kunnen plaatsen als de kleine lammetjes geboren zijn. Ook onze poes Babbel kwam per toeval nogal eens door het beeld gelopen. Er liep ook nog een fazantenhennetje in de achtertuin die we konden fotograferen. Toen we ’s morgens naar het huis liep zat er zelfs een fazantenhaan met twee hennetjes. Helaas vlogen ze al weg voordat we een foto konden maken. Ook de kippen en Harry de haan wilden maar al te graag poseren voor de fotograaf. Als gast kun je heerlijk genieten van de superverse eieren van de kippen want jullie krijgen een doosje bij aankomst.

De trekker met grote kar hebben we ook op de foto gezet. Kinderen van onze gasten vinden het vaak geweldig om onder begeleiding van ons even op de trekker te mogen zitten. Dan worden er ook steevast foto’s gemaakt van kinderen die een glimlach van oor tot oor hebben. Dit gebeurt dan meestal tijdens een rondje over ons bedrijf. Wij laten jullie dan in de schuren kijken zodat de enorme bergen aardappelen en uien en alle machines eens van dichtbij bekeken kunnen worden. Zijn we toevallig bezig met het oogsten of met een ander karwei bezig dan mogen de kinderen ook een rondje meerijden op de trekker. Dan moet je ze eens zien genieten!

boeknu1

Vakantiehuis het Vleugelhof

John en Jozien de Winter
Vleugelhofweg 2a
4453 VD 's-Heerenhoek
Nederland (Zeeland)

t +31 (0)113 352106
i www.vleugelhof.nl
e info@vleugelhof.nl

Onze beoordeling op Zoover

Op zoek naar nog meer informatie?

Wij hebben op onze website de leukste uitjes en bezienswaardigheden verzameld op korte afstand van ons vakantiehuis.

Nog meer inspiratie in Zeeland opdoen? Kijk op:

dag attracties zeeland2

 

Foto's gemaakt door onze gasten

lpb weblogo mobiel