EEN RUIM VAKANTIEHUIS IN ZEELAND, HET VLEUGELHOF

Deze prachtige Zuid-Bevelandse vakantieboerderij biedt royaal ruimte aan gezinnen of families tot 14 personen.

donderdag, 19 oktober 2017 14:52

Onze vakantieboerderij krijgt een make-over!

In januari gaan wij van start met de verbouwing van het vakantiehuis.
De badkamers krijgen een upgrade en worden daarmee wat luxer. Het is nog even passen en meten maar als het lukt dan gaan we er ook een extra badkamer bij maken. Hiermee krijgen de gasten van ons vakantiehuis dus nog meer sanitaire faciliteiten.
In de bestaande badkamer boven komt op de plek van de douchebak een kinderbad op hoogte. Hiermee kunnen baby’s en kleine kinderen daar heerlijk comfortabel gebadderd kunnen worden. Kent u het lavet van vroeger nog? Zoiets moet het worden.
Boven gaan we ook de indeling van de slaapkamers aanpassen. De twijfelaar gaat eruit en wordt vervangen door twee nieuwe luxe boxsprings.
De extra badkamer zal op de bovenverdieping komen. Op twee slaapkamers wordt een wastafel gerealiseerd, je zal elkaar dus bij het tanden poetsen niet snel meer in de weg lopen! Ons vakantiehuis heeft ruimte voor maximaal 14 personen en daar hoor goed sanitair bij.
Omdat we dan toch met groot onderhoud bezig zijn pakken we meteen de vloeren aan. De houten vloeren in het hele vakantiehuis worden opnieuw geschuurd en gelakt. De muren worden waar nodig opnieuw gestukadoord en gesausd en het schilderwerk bijgewerkt.
Heeft u nog tips voor de make-over van ons vakantiehuis? Stuur ze maar door zodat we deze ook gelijk mee kunnen nemen, we horen het graag!

boeknu1

Vakantiehuis het Vleugelhof

John en Jozien de Winter
Vleugelhofweg 2a
4453 VD 's-Heerenhoek
Nederland (Zeeland)

t +31 (0)113 352106
i www.vleugelhof.nl
e info@vleugelhof.nl

Onze beoordeling op Zoover

Op zoek naar nog meer informatie?

Wij hebben op onze website de leukste uitjes en bezienswaardigheden verzameld op korte afstand van ons vakantiehuis.

Nog meer inspiratie in Zeeland opdoen? Kijk op:

dag attracties zeeland2

 

Foto's gemaakt door onze gasten

lpb weblogo mobiel