EEN RUIM VAKANTIEHUIS IN ZEELAND, HET VLEUGELHOF

Deze prachtige Zuid-Bevelandse vakantieboerderij biedt royaal ruimte aan gezinnen of families tot 14 personen.

vrijdag, 18 november 2016 09:54

Een weekend Zeeland in onze eigen vakantiewoning

Een paar weken geleden hebben wij, zoals elk jaar, een weekendje Zeeland in eigen huis gedaan met de vriendenclub van John.
Hij heeft met hen in Dordrecht op de HAS gezeten, een weekendje met oude studievrienden dus. De bedden had ik ‘s-middags al opgemaakt, natuurlijk met beddengoed uit het vakantiehuis want we wilden alles ervaren zoals ook onze gasten doen.
We krijgen vaak complimenten dat de bedden goed zijn en dat kon ik alleen maar ten volle bevestigen. Ook de anderen (die ik had gevraagd kritisch te zijn) waren meer dan tevreden over de bedden, ze hadden heerlijk geslapen.

Voor de inwendige mens hadden we een nieuw idee, er kwam een thuiskok die heerlijk voor ons heeft gekookt.
Deze kok kwam met ons praten om de mogelijkheden te bespreken om als thuiskok in onze vakantieboerderij eten te verzorgen. Hij was ‘s-morgens bij ons voor de eerste kennismaking. Ik heb (ondanks dat ik dat bijna niet durfde) hem toen gevraagd of hij ‘s-avonds voor ons zou willen koken. Hij moest er even over nadenken maar belde al snel terug dat hij het ging doen. Niet te moeilijk (dat zijn wij ook niet) want dat kon niet met de tijd die hij nog had, kreeg hij de opdracht: 4 personen vis, 6 personen vlees. Ik kan je vertellen, het was heerlijk en we werden allemaal zeer aangenaam verrast. Over de mogelijkheden om als gast gebruik te maken van de kunsten van de thuiskok vertel ik later meer!

Na ons 4-gangen diner gingen we lekker naborrelen in de zitkamer. Bas had zijn gitaar mee dus konden we lekker meezingen waarbij  ‘De klok van Arnemuiden’  favoriet was. Het bleef gezellig tot in de kleine uurtjes en na nog een paar spelletjes werd het bedtijd.

De volgende morgen was ik op tijd uit bed om te kijken bij mijn dochter die voor ons het ontbijt verzorgde. Zoals altijd was dit erg goed verzorgd, heerlijk om met een compleet verzorgd ontbijt de dag te beginnen! 
Na het ontbijt met de hele club een stuk gewandeld op de boerderij. Terug aangekomen in het Vleugelhof kwam de sjoelbak uit de kast en werd er een hevige strijd geleverd met het sjoelen. Prachtig om te zien enthousiast je dan met zn allen kunt worden met.... sjoelen.

Na nog wat gegeten te hebben van de restanten van het ontbijt was het tijd om afscheid te nemen en naar huis te gaan. Sommigen nog 2 uur in de auto, wij naar de andere kant van het erf.

Het was een heerlijk weekend in Zeeland en dat op onze eigen vakantieboerderij!

boeknu1

Vakantiehuis het Vleugelhof

John en Jozien de Winter
Vleugelhofweg 2a
4453 VD 's-Heerenhoek
Nederland (Zeeland)

t +31 (0)113 352106
i www.vleugelhof.nl
e info@vleugelhof.nl

Onze beoordeling op Zoover

Op zoek naar nog meer informatie?

Wij hebben op onze website de leukste uitjes en bezienswaardigheden verzameld op korte afstand van ons vakantiehuis.

Nog meer inspiratie in Zeeland opdoen? Kijk op:

dag attracties zeeland2

 

Foto's gemaakt door onze gasten

lpb weblogo mobiel